Het warmste evenement 16/12/2017


Wat staat er allemaal te gebeuren? Eerst en vooral dompelen we jullie onder in een leuke kerstsfeer/wintersfeer. Met een jenevertje, een glühwein of een lekkere tas warme choco of koffie.
Geniet van een lekkere verse wafel, een hartig hapje uit ons pastarestaurant, een heerlijke tas soep… Of bezoek onze cava- & gin bar!
Verschillende bv’s komen langs en je kan met hen op de foto, er zijn optredens en het hele evenement door zal niemand minder dan dj Mazzletov zorgen voor leuke sfeermuziek.

Optredens zijn er op deze momenten:
16u00: Benny Michiels
17u00: Bezoek Dieter, Dries en Sima van The Voice
18u00: Yves Segers
20u30: Steve Tielens
22u00: Dietwin de Jodelaar
00u00: Verrassings Dj-act

Tussenin zijn er permanent leuke zaken voorzien zoals kindergrime, hapjes en drankje, leuke muziek, bezoek kerstman, sjoelbakwedstrijd, bezoek acteurs De buurtpolitie etc etc…

Met dit evenement aan de vooravond van ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel, sluit L&S Vastgoed zijn inzamelacties t.v.v. de Ark van Pollare vzw af. Met de centen die alles heeft opgebracht, trekken ze in de warmste week naar het glazen huis en ze hopen een GI-GAN-TISCH bedrag te kunnen afleveren voor de Ark van Pollare vzw. Helpt u mee?

Inkom is gratis!