Seppe en Indy zoeken peters en meters


Seppe en Indy kwamen bij ons wonen in november 2018. Er werd ons de vraag gesteld of we de dieren niet wouden doorplaatsen. De huidige eigenaar kon er niet langer voor zorgen.
Twintig jaar staan deze twee reeds samen. Ze hebben een hechte band. Indy heeft een zogenaamde mierennest in haar hoef, iets wat toch wel serieuze opvolging vraagt door de hoefsmid.

De enige reden waarom we nooit ezels opvingen is omdat we niet goed wisten waar starten. Een ezel alleen op een weide zetten, daar is geen kunst aan. En dan wachten op adoptie…
Maar hoe hou je of maak je die ezel gelukkig? Met soortgenootjes, een zogenaamde kudde. Maar wij hebben helemaal geen kudde…

Daarom dat we de kans zagen om Seppe en Indy zelf te houden. Zo zijn we zeker van opvolging van hoeven van Indy maar kunnen we ook een nieuwe ezel, na quarantaine, laten aansluiten bij hen. Al blijft een adoptie vele maanden uit, dan toch staat de nieuwe ezel gelukkig.
Na de adoptie is de band tussen Indy en Seppe zo sterk dat zij weer perfect verder kunnen zonder de ezel die zonet weer vertrok.

Deze twee redenen zijn genoeg om hen een plaatsje te voorzien in onze permanente verblijfplaats in de Ark: hulp bij solitaire ezels en medische opvolging.

Voor hen zijn we op zoek naar peters of meters die elk 15 euro per maand zouden willen sponsoren. Voor dit bedrag kunnen we hen dagelijks voorzien van fruit, groenten, hooi, korrels, en alles wat hun hartje begeert. In hun schuilhok voorzien we een dik pak stro zodat ze lekker comfy staan. Daar kunnen ze rustig slapen of bij regenweer of te felle zon, schuilen voor de weersomstandigheden.

Huidige meters en peters voor Seppe & Indy:
– Sheila Le Clair
– Peggy Van Den Broeck
– Yves Walravens
– Sabine Hendrickx
– Klaartje Cosyns
– Mertens Myriam
– Jill Bornauw
– Stal Doolhof
– Krisje
– Chantal & Hans
– Suzy, Geert & Felien

Er zijn momenteel 11 meters of peters voor Seppe & Indy.

Je wil het engagement aangaan voor deze dieren?
Geef bij uw bank (via homebanking, app of aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. Kies als mededeling de naam van het dier.
U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten 
via mail (info@arkvanpollare.be).
Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.
U kan zelf, indien gewenst, ten allen tijde deze permanente opdracht weer stopzetten. U hoeft geen reden op te geven, maar laat de stopzetting even weten via mail. Zo kunnen we daar rekening mee houden en eventueel op zoek gaan naar andere peters of meters.
De Ark van Pollare vzw dankt u om een peterschap of meterschap te overwegen.