Rika zoekt meters en peters


Rika… één van onze meest droeve inbeslagnames als het over paarden gaat. 24 jaar, zwanger, onderkomen, te mager, haar weidemaatje dood, blind langs één kant,…
Het waren bange maanden toen ze bij ons stond. De bevalling kwam eraan maar we hadden geen exacte bevallingsdatum. Iedere dag dat ze niet beviel, kon ze aansterken.
Even was er paniek dat haar oog moest verwijderd worden, maar ook dat hebben we kunnen voorkomen…

Op 16 april, bijna 4 maand na de inbeslagname is Rika bevallen van een zoon: Echo.

Beiden zullen in de Ark blijven wonen, minstens tot Rika een natuurlijke dood sterft. We hopen dat dat nog vele jaren is.
Maar voor deze dieren zullen de medische kosten maandelijks torenhoog zijn.
We hopen dus op veel peters en meters voor deze dieren.

Update: 2021 Echo is verhuist naar een nieuwe thuis, hij stelt het daar super!

Op 12 juli 2022 overleed Rika een een kransslagaderbreuk.

Voor uw bijdrage van 20 euro, zorgen wij voor gevarieerde en degelijke voeding. Een dikke laag vers stro onder de poep als ze willen liggen. Maar ook de hoefverzorgingen, en vooral de vele vele vele medische kosten.

De trouwe meters en peters van Rika waren:
– Peggy Van Den Broeck 
– Sandra Deridder
– Pauwels Tess
– Carry & Luc

– Marie & Pieter
– Lefever Lies
– Chantal & Hans

Wij danken hen allemaal van harte voor hun steun!

Rika zovele jaren later

Je wil het engagement aangaan voor deze dieren?
Geef bij uw bank (via homebanking, app of aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. Kies als mededeling de naam van het dier.
U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (info@arkvanpollare.be).
Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.
U kan zelf, indien gewenst, ten allen tijde deze permanente opdracht weer stopzetten. U hoeft geen reden op te geven, maar laat de stopzetting even weten via mail. Zo kunnen we daar rekening mee houden en eventueel op zoek gaan naar andere peters of meters.
De Ark van Pollare vzw dankt u om een peterschap of meterschap te overwegen
.