Ray zoekt peters of meters


Ray kwam bij ons wonen tweede helft van 2017. Zijn mama brak haar achterbeen en moest worden ingeslapen. Ray was toen 10 dagen oud en kon niet alleen verder, dus de eigenaars brachten hem bij ons binnen. Wonder boven wonder leerden we hem van de fles drinken en van het eens schichtige hertje blijft er niets meer over… Hij komt vragen om knuffels en lekkere snacks. Hij verhuisde intussen naar buiten en tegen alle voorspellingen in, blijft hij even lief, sociaal en aanhankelijk.
Hem in het wild uitzetten zou zijn dood betekenen. Moest hij jagers tegen komen, hij zou erbij op schoot kruipen…
Verschillende mensen uit de dierenwereld volgen hem op als studie-object. We lieten hem heel vroeg castreren en vele mensen (dierenartsen, mensen van VOC’s,…) vragen zich af hoe hij zich nu verder gaat ontwikkelen. Zowel fysiek als psychisch… We zijn ook benieuwd.
Maar tot op heden is Ray de ree een heel leuk diertje om op de weide te hebben.

We zijn niet langer op zoek naar peters/meters die 10 euro per persoon kunnen missen voor dierenvoeder (korrels) voor hem. Ook eet hij groentjes, fruit en hooi. Zijn nachthok wordt steeds opgevuld met warm en zacht stro.

Huidige peters/meters:

– Els & Stef
–¬†Rowen Van der Auwera Van Assche
– Wendy De Boeck
–¬†Sheila Le Clair
– Kristin Mortelmans
– Laura Herpelinckx
– Lander en Robin Neirinckx

Er zijn momenteel 7 peters of meters voor Ray.

Ray vertrok op 14/11/2018 naar zijn definitieve thuis bij 4 soortgenootjes.

 

Ray vertrok op 14/11/2018 naar een nieuwe en definitieve thuis bij soortgenootjes. We danken graag alle peters en meters die dit mogelijk maakten!