Bart zoekt meters en peters!


”Bart houdt hier altijd een oogje in het zeil”

Pauwen zijn beruchte liefhebbers van hun vrijheid en daar is onze ‘Badboy Bart’ zeker geen uitzondering op. Een gemiddelde tuin voldoet doorgaans niet aan hun ruimtelijke grootheidswaanzin… Daarom mag hij gewoon zijn gangetje gaan doorheen het hele Ark-terrein. We komen hem tegen op de parking, op de mesthoop, bovenop de camionette, tussen de hagen, op de daken, op de weides tussen de ezels, geiten, varkens, kippen… Maar waar we hem ook tegenkomen, hij gedraagt zich altijd vreselijk betrapt en schuldig ondanks het feit dat hij al jaren vrij mag rondlopen. Hij rent steeds in een haastig looppasje terug uit het zicht om even later weer op te duiken. Bart is heerser over ons terrein en gaat en staat waar hij wil, wanneer hij wil. Hij houdt hier altijd een oogje in het zeil 😉

Deze casanova heeft zijn hart verloren aan twee pauwenhennen. Ze zijn eigenlijk ook de enige reden waarom hij hier steevast blijft rondhangen. Hoewel het hem niet tegenhoudt om zijn veren tijdens het paarseizoen te spreiden voor zowat alles wat beweegt. Maar zo hebben we hem graag, onstuimig en vrijgevochten.

Samen met de maandelijkse bijdrage van de meters en peters (€10) voorzien we Badboy Bart van lekkere graanmengeling, groenten, fruit en bekostigen we eventuele dierenartsbezoeken.

Bart heeft momenteel geen meters of peters.

Meter of peter worden van Bart? Lees alle info hieronder!