Marcel & Kornel zoeken meters en peters!


”Gelukkig zijn Marcel & Kornel twee majestueuze ‘softies’ met een zwak voor aandacht en aaikes”

Meet Marcel & Kornel, twee ‘gentle giants’ die met de papfles zijn grootgebracht. We haalden ze in februari op in de buurt van Scherpenheuvel. Hun eigenaar had drie jaar vol liefde en overgave voor deze twee binken gezorgd. Ze werden met de papfles grootgebracht en werden later ook verwend met hooi, korrels, luzerne en af en toe kon er ook wel eens een worteltje bij. Kortom deze graag geziene beestjes kregen alles wat ze nodig hadden. Wegens overmacht werden ze aan ons toevertrouwd.

Met een schofthoogte van om en bij de 90cm behoren ze tot de grootste geiten die we hier al op onze weide hebben gehad. Gelukkig zijn het twee majestueuze ‘softies’ met een zwak voor aandacht en aaikes. Ze staan intussen op onze geitenweide en het klikt prima met hun soortgenootjes! Al zijn ze nauwelijks van elkaars zijde weg te slaan… Maar dat heb je nu eenmaal met iconische duo’s 😉

We blijven Marcel & Kornel voorzien met lekker hooi, korrels, het occasionele worteltje, een propere en warme stal, verzorging van hun hoefjes… en daarbij kunnen meters en peters bijspringen met een bijdrage van €20 per maand.

Huidige meters en peters van Marcel & Kornel:

  • Lou Damiaans

Meter of peter worden van Marcel en Kornel? Lees alle info hieronder!