Bo en Jack zoeken meters en peters


Bo en Jack zijn mama en zoon. Het zijn schaapjes die binnen kwamen na duffe ellende. Het is één van de verhalen dat de media haalde maar zeker ook een verhaal dat ons altijd zal bijblijven. Bo was ziek en werd aangevallen door ‘de vlieg’. In plaats van het dier te laten behandelen door een dierenarts, zocht de eigenaar een eigen middeltje om het probleem op te lossen… En zo werd Bo behandeld met pure en onverdunde azijn. Bo was chemisch verbrandt voor meer dan 30% over haar lichaam.

We oogsten die dagen veel kritiek in de media: vele mensen vonden dat we het dier moesten laten inslapen. Toch bleven wij in haar geloven, samen met onze dierenarts. Pijnstilling en massa’s honingzalf zorgden ervoor dat Bo begon te genezen. Ze zal nooit meer al haar wol terug krijgen.
Maar ze heeft geen pijn meer en heeft een geweldige band met haar zoon. Beide dieren zijn gelukkig. En dat is wat telt.

Beide dieren mogen hier verder hun leven slijten, ver van de media. Ver van misbruik. Ver van huis- tuin- en keukenmiddeltjes.

Uw 15 euro per maand kunnen we gebruiken om hen te voorzien van de juiste korrels, fruit, groentjes, hooi, stro,…
Ook hun ontwormingen, hoefverzorgingen etc worden correct opgevolgd.

Huidige meters en peters voor Bo en Jack:
– Wendy Vermeir
– Janine Van Caneghem
– Annick Van Lierde
– Christiane Wauman
– Djenna Schuddings
– Sven Van Der Kelen

-Roxane Leurquin
– Chantal & Hans

Er zijn momenteel 7 peters of meters voor Bo en Jack.

Je wil het engagement aangaan voor dit dier?
Geef bij uw bank (via homebanking, app of aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. Kies als mededeling de naam van het dier.
U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (info@arkvanpollare.be).
Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.
U kan zelf, indien gewenst, ten allen tijde deze permanente opdracht weer stopzetten. U hoeft geen reden op te geven, maar laat de stopzetting even weten via mail. Zo kunnen we daar rekening mee houden en eventueel op zoek gaan naar andere peters of meters.
De Ark van Pollare vzw dankt u om een peterschap of meterschap te overwegen.