Feest in de Ark van Pollare


Kom je mee feesten? Een goede, oude fuif, zoals het er vroeger aan toe ging! Muziek uit de 80’s-90’s en 2000’s, wat lekkere drank en… gaan!
Ben je nog tiener of jonge twintiger? Of ben je reeds op pensioen? Of iets daar tussenin? Doet er allemaal niet toe! We gaan een feestje bouwen!

Nick Nash is onze eerste DJ, toptalent uit Lennik en wel gekend bij de jongere garde. Fille is caf├ębaas van Gonzo te Ninove. Buiten heerlijk bier tappen is hij ook een voortreffelijk schijventemmerke op fuiven en party’s.
Tenslotte Pascal Braeckman: Gekend van zijn optredens op televisie aan de zijde van Tom Waes of tussen (Koen) Wauters vs Waes. De man draaide in een ver verleden plaatjes, werd daarna geluidsman bij Clouseau en nog wat later stal hij de show bij menig tv-programma als geluidstechnicus. Ondanks het feit dat deze man tegenwoordig vertoeft tussen de bv’s van radio en tv, maakt hij toch tijd om speciaal voor de Ark van Pollare nog eenmaal terug te grijpen naar z’n oude liefde: het draaien der plaatjes. Waar wij uiteraard enorm dankbaar voor zijn!

Wrijf die voeten in met uierzalf, wrijf wat brillantine door uw haar en maak uw borst nat! Kom een danske doen t.v.v. de Ark!

Kaarten te koop in Gonzo (Ninove), De Ark en Culture Pub (Ninove).

fuif affiche