Pommelientje zoekt peters en meters


Pommelientje is een lammetje, geboren op 11/01/2018. Zij komt van een mama die in beslag werd genomen en blijkbaar zwanger was. Helaas had de mama geen enkele interesse in haar kleintje, maar ergens ook begrijpelijk: zij heeft zelf nog genoeg issues om opgelost te krijgen. De plek van waar zij kwam was geen leuke plek…

Papfles-schaapjes blijven altijd bij ons omdat ze vaak wat zwakker zijn eens ze volwassen zijn. Ze blijven eigenlijk altijd wat in de gaten te houden. Pommelientje kreeg wel biestmelk (van bij de dierenarts) en we hopen dat ze mag uitgroeien tot een sterk volwassen schaap. Time will tell…
Bertje, een vorig papflessertje, wordt ieder jaar meermaals aangevallen door ‘de vlieg’. Bam-bam overleed helaas op de leeftijd van 10 maanden.

We zoeken peters en meters om haar mee te ondersteunen voor 12 euro per persoon. Het zal voor haar vooral gaan over korreltjes, hooi, stro,…

Huidige peters en meters voor Pommelientje:

– Katrien (Gezhond en Zo)
– Karen Heyvaert
– Freya Meyts
– Davy Bauwens
– Valérie Detobel
– Anja Wolput

– Chantal & Hans

– Kasper en nora

Er zijn momenteel 8 peters of meters voor Pommelientje.

Je wil het engagement aangaan voor dit dier? En er zijn nog plaatsen open?
Geef bij uw bank (via homebanking, app, aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. Kies als mededeling de naam van het dier.
U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (info@arkvanpollare.be).
Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.
U kan zelf, indien gewenst, ten allen tijde deze permanente opdracht weer stopzetten. U hoeft geen reden op te geven, maar laat de stopzetting even weten via mail. Zo kunnen we daar rekening mee houden en eventueel op zoek gaan naar andere peters of meters.
De Ark van Pollare vzw dankt u om een peterschap of meterschap te overwegen.