Kobe en Simba zoeken peters en meters


Kobe en Simba zijn 2 gecastreerde bokjes met een voorgeschiedenis. Ze komen van bij een ander dierenasiel. Zij haalden Kobe op nadat er voor hem werd geadverteerd dat hij voor de slacht was wegens kromme pootjes. Lang leve 2dehands.be šŸ™
Simba is zijn maatje. Hij was gewoon ergens te veel…

Doordat het dierenasiel gaat verhuizen en zich vooral gaat toeleggen op paarden, zullen de nieuwe weides niet geschikt zijn voor geitjes of bokjes.

EĆ©n tas koffie heeft het geduurd en we waren ervan overtuigd hen over te nemen. Met de belofte dat ze hier mogen blijven wonen.
Met uw bijdrage van 15 euro, draag je bij aan de zorg voor deze dieren. Hooi, stro, fruit, groentjes, maar ook hoefverzorgingen, ontwormingen… Ze zullen niets te kort komen.

Huidige peters en meters voor Kobe en Simba:
– Kathleen Bruyland
– Ingrid Buelens-Peetermans
– Peter & Anja Neuckermans – Van Hove
– Katia Felies

Kobe en Simba hebben momenteel 4 peters of meters.

Je wil het engagement aangaan voor dit dier?

Geef bij uw bank (via homebanking, app of aan het loket,ā€¦) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. Kies als mededeling de naam van het dier.
U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (info@arkvanpollare.be).
Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.
U kan zelf, indien gewenst, ten allen tijde deze permanente opdracht weer stopzetten. U hoeft geen reden op te geven, maar laat de stopzetting even weten via mail. Zo kunnen we daar rekening mee houden en eventueel op zoek gaan naar andere peters of meters.
De Ark van Pollare vzw dankt u om een peterschap of meterschap te overwegen
.